UPOZORNĚNÍ: V této chvíli zavážíme Brno, Zlín, Uherské Hradiště a Hodonín.

Blog

Moderní vize cukrářství Tomšejovi jde daleko za hranice vynikajících koláčů či obecně poctivých cukrárenských výrobků. Tomšejovi těží z bohaté minulosti a zkušeností zakladatelky Miroslavy Tomšejové, zároveň však následují moderní trendy, podporují lokální výrobce a pěstitele, vyvíjejí nové, nutričně vyvážené a zdraví prospěšné produkty a počítají se podporou a budováním nadnárodní cukrářské komunity. O všem se dozvíte včas na tomto blogu. 

Vaše hodnocení

Tomšejovi v Rohatci v tichosti rostli a pekli od roku 1993. V roce 2020 se značka vydala vstříc digi...

Pořádný koláč potřebuje poctivé suroviny

Poctivý koláč vyrobíte pouze z poctivých surovin. Proto jsme na jejich výběr přísní.

Příběh Tomšejů

Začněme tím, že si povíme něco o Rohatci. Je důležitý.

3 položek celkem