UPOZORNĚNÍ: Aktuálně je možný pouze osobní odběr v Rohatci. Rozvoz na denní bázi chystáme v Hodoníně. 

Hodnocení obchodu

5,0 30 hodnocení
5
30x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
NO Avatar autora Nicola Otáhalová | 18.5.2022
Nejlepší koláčky, jaké jsem kdy jedla.
VH Avatar autora Veronika Heribanová | 26.3.2022
Objednali sme si kolaciky na svadbu az z Pezinka vdaka recenziam. A dobre sme urobili :)
I Avatar autora Iva | 27.1.2022
Úplně naprosto úžasná pekárna, vysoká kvalita výrobků ,velmi ochotný personál, profesionální www…….. Za mně naprosto bez chyby !!!
R Avatar autora Roman | 30.12.2021
Luxusní koláčky, jezdíme si pro ně z JČ kraje a nikdy nezklamaly.
M Avatar autora Michal | 24.11.2021
Opět nezklamal, hlavně tvarohový koláček:-)
P Avatar autora Petra | 29.8.2021
Nejlepší koláčky široko daleko!
L Avatar autora Lucie | 22.6.2021
Na svatbu jsme objednávali koláčky ve všech třech velikostech s příchutí tvarohu a povidel. Jako vždy byly naprosto dokonalé. Všichni hosté je chválili a každý si našel tu "svoji" velikost, která byla podle něj nejlepší. To málo, co zbylo, se dojedlo v následujících dnech - i třetí den jsou koláčky stále stejně dobré a vláčné :-) I když jsme všechno museli domlouvat na dálku, komunikace byla rychlá, přátelská a vstřícná. Děkujeme a ať se vám nadále daří ;-)
A Avatar autora Adam | 31.5.2021
Koláčky jsou naprosto famózní!
J Avatar autora JS | 31.5.2021
Koláčky výborné jako vždy. A dobře fungující komunikace k tomu.
T Avatar autora Tereza | 12.5.2021
Léty prověřené koláčky byly skvělé jako vždy!
D Avatar autora Dagmar | 10.3.2021
Výrobky vynikající, komunikace v pořádku, doprava nadstandartní. Děkuji
M Avatar autora Mirek | 3.3.2021
Moc všem chutnalo, brzy objednáme zas.
LP Avatar autora Libuše Polášková | 30.1.2021
Velmi spokojená
P Avatar autora Pavel V | 25.1.2021
velká spokojenost. chutné koláče
Avatar autora Ivan Čapka | 24.1.2021
Děkuji. Vše bylo v pořádku včetně atypického termínu dodání. Doporučujeme
PO Avatar autora Pavlína Omelková | 23.1.2021
spokojenost veliká i dodávka s panem řidičem .-))
JK Avatar autora Jan Košner | 22.12.2020
Úžasné
P Avatar autora Petr | 22.12.2020
Naprosto úžasný obchod. Jsem velmi mile překvapeni. A ta chuť koláčů!!!!
B Avatar autora Blanka | 17.12.2020
Cukroví nejen krásně vypadá, ale i skvěle chutná.Rychlost dodání, výborná komunikace, milý pan řidič. Tomšejovi mužů jen doporučit
D Avatar autora Dagmar | 12.12.2020
Chutné vánoční cukroví připravené z kvalitních surovin a napečené s láskou jako od babičky. Všem vřele doporučuji!
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení