Kvásková fokáča
Kód: 199Detailní popis produktu
Fokáča, pečivo italského původu plné oliváče a nekonečných chutí. Díky svému nočnímu odpočinku je tak nadýchaná a doslova se rozplývá na jazyku. Jednou vás okouzlí bazalkovou vůní, podruhé chutná po rajčatech a rozmarýnu nebo maldonské soli.
Skladování: Důrazně nedoporučujeme skladovat fokáču v igelitovém sáčku. Použijete-li namísto lněný pytlík, nebo čistou utěrku, vydrží vám déle.
Složení: pšeničný kvas, pšeničná mouka, olivový olej, sůl, voda (sušená rajčata, olivy, rozmarýn, tymián, česnek, maldonská sůl, černucha).
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Rodinná cukrárna v Rohatci, která v režimu "pečeme pro veřejnost" funguje od roku 1993. Tomšejovic koláče zná celé Hodonínsko a Břeclavsko, mezi stálé zákazníky však patří např. i Pavel Nedvěd nebo známí pražští herci.